TuDime

Apl Sembang Terbaik Di Dunia Dengan Ciri Terbanyak!

Apl Komunikasi / Apl Sembang

 1. Tersedia untuk dimuat turun di Google Play Store dan Apple Store
 2. Tempoh Percubaan 30 Hari Percuma Untuk Menguji. Kemudian untuk meneruskan, pengguna akan membayar bersamaan $20 USD untuk pendaftaran setahun. Jika membayar dalam tempoh 15 hari kalendar pertama selepas pendaftaran, pengguna akan menikmati diskaun sebanyak 25%. Aplikasi Sembang TuDime, mahupun TuDime LLC, tidak akan menyimpan kad pembayaran peribadi atau maklumat bank anda. Portal pembayaran adalah selamat dan terjamin untuk digunakan.
 3. Keupayaan untuk mendaftar sama ada dengan alamat e-mel atau nombor telefon bimbit. TuDime akan menghantar pin 6 digit ke e-mel atau telefon untuk mengaktifkan pendaftaran.
 4. Teks Sembang Satu kepada Satu (pengguna kepada pengguna)
 5. Panggilan Sembang Audio (pengguna kepada pengguna)
 6. Panggilan Sembang Video (pengguna kepada pengguna)
 7. Hubungi mana-mana nombor di dunia seperti Talian Tetap, Telefon Bimbit, yang menerima panggilan dengan TuDime CAN (Panggil Sebarang Nombor). Harap maklum bahawa anda perlu meletakkan kredit pada akaun TuDime CAN pada kadar panggilan yang sangat rendah (Ini berbeza daripada sembang video pengguna pengguna TuDime dan panggilan suara yang disertakan dalam keahlian dan Percubaan Percuma). Untuk melihat kadar panggilan untuk menghubungi bukan pengguna TuDime (contoh, hubungi nombor telefon talian tetap perniagaan, nombor telefon rumah atau pengguna bukan TuDime secara langsung, anda akan menggunakan ciri “TuDime CAN”. Sebaik sahaja anda memasang TuDime pada anda telefon bimbit, anda boleh meletakkan wang untuk kredit panggilan pada akaun TuDime CAN anda.
 8. Panggilan suara dan sembang video Cross Platform bersama-sama dengan pemesejan teks antara telefon bimbit iphone dan Android.
 9. Sembang Kumpulan (Sehingga 300 pengguna)
 10. Ajak kawan-kawan lain dan cona
 11. Tekan untuk bercakap dan tinggalkan mesej suara
 12. Kongsi Kenalan Kepada Pengguna TuDime Lain.
 13. TERJEMAHAN lebih daripada 15 terjemahan popular yang berbeza (teks dan suara ke teks)
 14. Terjemahan Songsang
 15. Ciri terjemahan tambahan: Tekan untuk bercakap dan mesej muncul dalam bahasa pertuturan dan kemudian diterjemahkan ke bahasa yang dikehendaki.
 16. Tukar ciri bahasa Apl kepada bahasa lain yang tersedia
 17. Tetapkan status tersuai pengguna untuk dilihat oleh orang lain. Contoh, “Kami berada di permainan bola sepak bersama kanak-kanak.”
 18. Edit mesej sembang yang dihantar.
 19. Petikan Balas kepada pengguna supaya mengetahui teks yang anda taip sebagai tindak balas.
 20. Ingat atau padamkan mesej teks sembang yang dihantar untuk anda dan pengguna lain
 21. Laraskan saiz fon, gaya fon dan warna fon.
 22. Ucapan kepada teks
 23. Emoji dan pelekat tersedia pada papan kekunci sembang untuk dimasukkan ke dalam mesej
 24. CIRI POPULAR – Hantar Kad Ucapan diperibadikan (TuDime eCards) kepada pengguna TuDime serta bukan pengguna TuDime. Ciri ini termasuk terjemahan kepada bahasa lain, memasukkan foto, menulis mesej peribadi dan tandatangan di dalam kad ucapan dan juga melampirkan ucapan suara yang dirakam sebelum anda menghantar kepada bukan sahaja Pengguna TuDime yang lain, tetapi boleh menghantar sms ke mana-mana peranti telefon bimbit, menghantar eKad melalui e-mel malah melampirkan pautan fail eCard ke mana-mana aplikasi sembang lain yang mungkin ada pengguna lain pada perantinya. Pengguna kemudiannya akan membuka pautan ke kad ucapan dan ia akan dipaparkan pada peranti mereka bersama-sama dengan sebarang mesej suara yang dirakam yang mungkin anda tinggalkan.
 25. Buat profil awam atau peribadi. Sisipkan Foto Profil,
 26. Bina Galeri Profil TuDime anda sendiri dengan memuat naik foto peribadi daripada imej telefon pintar / peranti anda untuk dikongsi dengan orang lain, jika status anda ditetapkan kepada “Awam”. Jika ditetapkan kepada Peribadi, orang lain tidak dapat melihat Profil anda atau Galeri Profil anda.
 27. Mesej selamat penyulitan hujung ke hujung untuk perlindungan anda.
 28. Lihat status dalam talian pengguna lain, melainkan mereka memilih untuk “menyembunyikan” status dalam talian mereka.
 29. Sekat pengguna lain daripada menghubungi anda / Nyahsekat Pilihan juga
 30. Sembunyikan daripada orang lain / Sembunyikan daripada semua orang.
 31. Pilihan mesej yang hilang (Anda menetapkan had masa dari 5 saat hingga 15 minit selepas mesej dibaca oleh pengguna lain). Mesej itu kemudiannya dipadamkan secara kekal daripada peranti anda dan pengguna lain.
 32. Padam / Ingat semula mesej yang dihantar secara tidak sengaja (Adakah anda pernah secara tidak sengaja menghantar mesej kepada orang lain, yang menyebabkan masalah besar?)
 33. CHAT disandarkan kepada CLOUD dalam masa nyata
 34. Dapatkan dan pulihkan sejarah sembang anda. Jika beralih ke peranti lain, Hanya log masuk ke mana-mana peranti dengan bukti kelayakan lama dan ia akan memulihkan semua sembang lama
 35. Hantar fail, dokumen, imej, foto, video, kenalan, lokasi, audio.
 36. Pilihan kata laluan untuk membuka TuDime untuk keselamatan tambahan untuk menghalang orang lain daripada melihat sembang dan mesej anda.
 37. Ciri coretan untuk sembang. Lampirkan pelekat, seni klip, foto, lukisan dan teks dan hantar kepada pengguna TuDime yang lain.
 38. Tukar tema latar belakang untuk anda dan pengguna TuDime yang lain. Tambah tema anda sendiri dan bina Galeri Tema Tersuai anda sendiri. Pengguna lain akan bertanya “Bagaimana anda melakukan ini?” Beritahu mereka itu ajaib!
 39. Pilihan pemberitahuan tolak
 40. Siarkan / Kirim semula mesej kepada sebarang bilangan kenalan
 41. Muat naik sehingga 50 imej pada satu masa
 42. Cari pengguna lain dengan nama, e-mel, mudah alih atau id pengguna.
 43. Auto menjana kod QR (Tindak Balas Pantas) untuk setiap pengguna
 44. Tambahkan orang lain daripada Kod QR mereka.
 45. Tambahkan tarikh dan acara penting pada Kalendar dan selaraskan dengan Kalendar Google
 46. Kongsi foto dan fail yang diterima ke lokasi lain seperti storan peranti, Google Drive, DropBox dan apl pemesejan popular yang lain.
 47. Emoji dan pelekat khas TuDime untuk dimasukkan ke dalam mesej.
 48. Laraskan saiz fon, gaya fon dan warna fon.
 49. Arkib / Sembunyikan Kenalan dan Nyah Arkib / Nyahsembunyikannya
 50. Padam Sembang – AMARAN! – Dengan mengikuti ciri ini, ia akan MENGHAPUSKAN sembang ini secara KEKAL bukan sahaja daripada peranti anda tetapi daripada storan CLOUD juga .