1. Bagaimana untuk Menghalang seseorang di TuDime?

Pada halaman sembang, anda akan menemui ikon (tiga ikon bertitik menegak) klik padanya, terdapat pilihan untuk menyekat orang itu. Apabila diklik pada itu anda akan dapat untuk tidak mendapat sebarang mesej daripada orang itu. Dan senarai orang yang disekat, anda boleh lihat pada Tetapan -> Akaun -> Privasi -> Sekat pengguna.

2. Mengapa mendapatkan profil spam di TuDime?

Beberapa profil telah dibuat pada apl pada permulaan yang sedang beredar dan pasukan TuDime sedang menjaga profil tersebut, ia akan dialih keluar tidak lama lagi.

3. Saya tidak mendapat Kod Akses saya. Apa yang boleh saya lakukan?

Mesti ada sambungan internet yang perlahan atau ketiadaan internet.
Jika tidak, anda boleh klik pada “hantar kod sekali lagi”. TuDime akan menghantar kod akses kepada anda sekali lagi.

4. Bolehkah saya mempunyai akaun TuDime yang sama pada dua peranti berbeza?

TIDAK.

5. Bolehkah saya menghantar mesej teks dengan TuDime?

ya. TuDime ialah aplikasi berbual. Anda jelas boleh menghantar mesej teks kepada sesiapa sahaja rakan anda jika dia juga pengguna TuDime.

6. Adakah panggilan ke TuDime benar-benar percuma?

ya. Apl ke Apl Audio dan panggilan video adalah percuma tetapi apl ke panggilan telefon (bukan pengguna TuDime) dibayar.

7. Mengapakah Pelekat TuDime saya tidak dapat memuat turun?

Ia tersedia hanya selepas anda membelinya. Sila cari pilihan pembayaran untuk membayar dan memuat turun pelekat yang hebat!

8. Saiz maksimum lampiran Fail dengan TuDime?

Saiz maksimum ialah 10 mb. Jika pengguna cuba menghantar fail lebih daripada 10 mb maka pengguna tidak akan dapat menghantar fail tersebut melalui TuDime.

Untuk perkongsian fail lebih daripada 10 mb, seseorang boleh membeli pelan perkongsian fail besar yang membolehkan pengguna berkongsi fail sehingga 50 mb sekaligus. Kos ini hanya $1(USD) untuk maksimum 3 perkongsian fail melebihi 10 mb dan ke bawah 51 mb.

9. Padamkan Mesej Dihantar dengan TuDime?

ya. Mesej boleh dipadamkan dengan TuDime. Terpulang kepada pengguna untuk memutuskan bagaimana sama ada untuk memadam mesej atau tidak bermakna memadam mesej dari pihak pengguna sendiri atau dari pihak penerima juga.

10. Edit Mesej Dihantar dengan TuDime?

ya. Mesej boleh diedit. Klik lama pada mesej yang anda ingin edit dan pilih pilihan edit dari sana. Kemudian anda boleh dengan mudah menghantar mesej anda.

11. Bagaimana jika saya mendapat ralat kod tidak sah?

Jika anda mendapat ralat kod tidak sah, mulakan semula apl dan cuba gunakannya kerana ia mungkin mengalami permulaan yang buruk disebabkan oleh sistem pengendalian peranti (OS).

12. Kadar Panggilan TuDime Out?

Untuk menyemak kadar Panggilan TuDime Out, sila
klik di sini untuk memuat turun kadar panggilan TuDime sebagai hamparan Excel.

13. Adakah TuDimework pada port 80 ?

Tidak, Ia tidak akan berfungsi pada pelabuhan itu.

14. Adakah terdapat versi Desktop TuDime?

Tidak bukan sekrang. Ia akan tersedia tidak lama lagi dalam keluaran kemudian.

15. Mengapakah TuDime gagal mengenali kenalan saya sebagai pengguna TuDime?

Sesetengah senarai kenalan peranti tidak boleh diakses oleh apl pihak ketiga. Sila pergi ke tetapan telefon dan benarkan perkongsian kenalan untuk aplikasi TuDime.

16. Saya tidak mendapat Kod Akses saya. Apa yang boleh saya lakukan?

Tutup aplikasi dan cuba log masuk semula untuk menghantar kod akses baharu. Atau anda boleh klik pada “hantar kod sekali lagi”. TuDime akan menghantar kod akses sekali lagi ke nombor mudah alih anda. Ia mungkin berlaku kerana ketiadaan orang dalam
t atau kelajuan perlahan sambungan internet anda.

17. Apakah peranti yang tidak disokong?

Peranti yang mempunyai versi android kecil di bawah Kitkat, TuDime tidak akan menyokong peranti tersebut dengan betul. KitKat dan ke atas akan dapat memasang dan menjalankan apl dengan betul. TuDime pada masa ini juga tidak menyokong peranti BlackBerry.

18. Apakah TuDime?

Penerangan rasmi ialah TuDime ialah penyedia perkhidmatan percuma untuk melakukan mesej teks, menghantar gambar, video, fail, berkongsi lokasi/maklumat hubungan/doodle dll, apl ke panggilan audio / video, apl ke telefon/panggilan talian tetap menggunakan panggilan kredit TuDime ciri yang merupakan ciri terbaik dan paling banyak apl yang menyediakan kadar panggilan termurah di seluruh dunia. TuDime juga mempunyai beberapa ciri hebat seperti Encounters – yang merupakan versi lanjutan bagi keperluan janji temu, eKad – yang memudahkan penghantaran ekspresi kepada seseorang yang istimewa untuk membuatkan mereka berasa istimewa dengan memberi salam dengan kad eGreeting yang hebat dan banyak lagi…

19. Bagaimanakah saya boleh memadamkan akaun TuDime saya?

Dalam Tetapan anda akan menemui pilihan Lumpuhkan Akaun. Hanya klik pada itu, akaun anda akan dipadamkan. Kemudian anda tidak boleh membuka semula akaun anda dengan nombor mudah alih yang sama. Untuk menggunakan TuDime anda perlu mendayakan akaun anda dahulu atau perlu log masuk dengan beberapa nombor yang berbeza untuk mencipta akaun anda yang berbeza.

20. Apakah Pertemuan di TuDime?

Pertemuan dalam apl TuDime ialah ciri temu janji hebat yang menyediakan seseorang individu untuk mencari padanan tertentu yang menyatakan umur, jantina, lokasi dan spesifikasi penting lain.Ciri Pertemuan membolehkan individu berkongsi kad hadiah, mesej sembang dan menunjukkan minat terhadap beberapa profil seseorang. Ia adalah cara selamat untuk menarik minat dalam profil seseorang dan semua data/sembang/hadiah dijamin dan disimpan pada tahap privasi yang tinggi.
Ia adalah ciri pilihan dan seseorang boleh memilihnya pada masa menjalankan apl buat kali pertama selepas memasangnya. Ini hanya untuk kumpulan umur 13 tahun ke atas.

21. Apakah eKad dalam TuDime?

TuDime memudahkan memperibadikan dan berkongsi kad ucapan hebat dari telefon anda kepada orang terdekat dan sayang anda melalui pengguna aplikasi, e-mel, Facebook, Twitter dll…Anda akan menemui kad yang sesuai untuk seketika tertentu dari bahagian TuDime eCrads di hujung jari anda—kad yang akan bekerja untuk setiap siapa, apa, di mana, dan bila dalam kehidupan gila anda. Anda sentiasa boleh menyesuaikan kad seperti yang anda boleh lakukan dalam kad ucapan sebenar: Menambah nota/foto sendiri, malah anda boleh menambah tandatangan anda sendiri!

22. Adakah TuDime mengurangkan hayat bateri?

TuDime ialah aplikasi yang ringan dan ia biasanya tidak menghabiskan banyak bateri. Ia tidak mengurangkan hayat bateri. Walau bagaimanapun, perlu diingat bahawa hayat bateri juga bergantung pada ciri peranti tertentu anda.

23. Bolehkah saya menggunakan TuDime pada iPad atau iPod Touch?

Ciri ini akan datang tidak lama lagi…

24. Mengapa saya tidak boleh menggunakan TuDime pada beberapa rangkaian Wi-Fi?

Anda boleh menggunakan TuDime pada semua rangkaian Wifi tetapi ia sepatutnya mempunyai kelajuan yang baik. Pada kelajuan yang sangat rendah ia tidak akan berfungsi dengan baik. Untuk menggunakan TuDime anda memerlukan internet berkelajuan tinggi.

25. Adakah TuDime termasuk iklan?

TIDAK, ia tidak.

26. Bolehkah saya memasang TuDime pada BlackBerry saya?

Tidak. TuDime tidak menyokong peranti BlackBerry .

27. Bolehkah saya menghantar mesej teks dengan TuDime?

ya. Awak boleh. Sila rujuk Soalan Lazim #5.

28. Adakah kualiti bunyi TuDime bagus?

Kualiti bunyi pada TuDime sangat baik. Ia adalah salah satu daripada banyak ciri hebat dengan aplikasinya.

29. Bagaimanakah cara saya memasang TuDime?

Anda boleh memasang aplikasi dari Gedung Google Play. Cari aplikasi di Google PlayStore dan pasangkannya dari sana. Ia akan dipasang secara automatik dalam peranti mudah alih. Ini boleh didapati di sana secara percuma.

Versi iPhone akan datang tidak lama lagi.

30. Apakah itu eKad?

TuDime eCards ialah kad ucapan tersuai yang tersedia pada aplikasi TuDime yang boleh digunakan untuk membuat kad ucapan diperibadikan dan berkongsi dengan satu atau lebih pengguna yang telah memasang TuDime pada peranti mereka.

31. Adakah penghantaran eKad percuma di TuDime?

Ye. Menghantar TuDime eCards adalah percuma.

32. TuDime App to App call adalah percuma atau terdapat beberapa caj tersembunyi?

Ia percuma sepenuhnya.

33. Bagaimana untuk mengaktifkan semula akaun TuDime lama saya?

Jika anda telah memadamkan akaun anda maka apabila anda cuba log masuk semula daripada itu, pada halaman pengesahan TuDime akan mengesan bahawa akaun anda telah dipadamkan. Jadi dari sana ia akan membawa anda ke halaman untuk mendayakan atau mengaktifkan akaun anda semula apabila anda mengklik pada butang “Teruskan”. Jadi mula-mula dayakan akaun anda selepas itu anda boleh menggunakan ciri TuDime dengan mudah.

Anda juga boleh memulihkan semua mesej lama anda semasa pengaktifan semula dengan mengesahkan untuk memuat turun pilihan mesej lama di halaman pengaktifan semula.

34. Bagaimana untuk menghantar permintaan kepada seseorang di TuDime Encounters?

Terdapat ikon Bentuk HATI di bawah imej. Klik pada itu dan permintaan akan dihantar kepada orang itu. Permintaan itu akan ditunjukkan pada halaman INVITATIONS orang itu di Encounters. Anda juga boleh menghantar maksimum 3 mesej kepada orang yang anda minati untuk membantu anda memahami anda dengan lebih baik dan jika orang itu masih tidak menerima cadangan anda maka ia akan menjadi spam dan anda tidak akan berkongsi minat anda lagi. orang itu. Sekiranya anda mula menerima mesej dari pihak lain yang akan dianggap sebagai anda berdua mengenali satu sama lain dan kemudian anda boleh meneruskan mesej.

35. Bagaimana untuk menerima permintaan rakan daripada pertemuan TuDime?

Jika seseorang menghantar permintaan rakan kepada anda maka permintaan itu akan dipaparkan pada JEMPUTAN pada halaman Pertemuan TuDime. Di sana anda akan mendapat butang Terima atau tolak. Dan anda boleh melihat profil orang itu dengan mengklik pada namanya.

36. Adakah data sembang selamat dengan TuDime?

Ya ia benar-benar selamat. Tiada sesiapa boleh menggodam data sembang anda. Sembang TuDime disulitkan dari hujung ke hujung, bermakna TuDime tidak menyimpan data anda dalam pangkalan data. Jika anda ingin menyimpan sembang anda, kami mengesyorkan agar anda menyandarkan sejarah sembang anda kepada akaun pihak ketiga, seperti Google Cloud.

37. Apakah penyulitan End to end dalam TuDime?

Jika anda ingin menyimpan mesej anda dengan pihak ketiga, seperti Google Cloud, anda boleh. Tetapi mesej anda akan disulitkan sepenuhnya. Kerana pada Cloud, mesej akan disimpan dalam format yang disulitkan. Tiada sesiapa boleh membaca mesej anda daripada Cloud. Ini bermakna data anda dilalui melalui rangkaian dalam format yang disulitkan. Ini dirujuk sebagai “penyulitan hujung ke hujung”.

38. Berapa banyak imej yang boleh saya hantar pada TuDime pada satu masa?

Anda boleh menghantar 10 imej pada TuDime pada satu masa.